Sportkampje voor 4 jarigen in Peer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

WANNEER?
Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juli kunnen 4 jarige kleuters ( 4 jaar geworden zijn) meedoen aan een sportkampje in sporthal De Deuster.

Van 9 tot 12 uur gaan ze onder deskundige begeleiding naar hartelust heel wat uitdagende basisvaardigheden aanleren. Opvang vanaf 8.30 uur mogelijk - geef aan als je dit wenst.

MEEBRENGEN?
De deelnemers voorzien sportieve kledij en sportschoentjes.

INSCHRIJVEN EN BETALEN?
Online inschrijven en betalen kan na vanaf mei en doe je voor 21 juni. Het aantal inschrijvingen is beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.