Schatten van Vlieg in de Breugelhoeve in Peer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wil je graag eens speurneuzen tussen onze knuffeldieren, onze avontuurlijke speeltuigen en onze groene moestuin? Dat kan! Deze zomer zit een echte schat verstopt in de Breugelhoeve. Wie hoort, die vindt! Zet al je zintuigen in en speur samen met vrienden en familie naar onze schat. Zin in meer? Dat kan! In Peer kan je ook op zoek gaan naar een schat in de bibliotheek en in het toeristisch onthaal. Echte speurneuzen die de drie locaties bezoeken, verdienen natuurlijk een extraatje!
Kom gewoon langs tijdens onze openingsuren en een medewerker helpt je graag verder. Meer info vind je op www.peer.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.