Schatten van Vlieg in het Toeristisch Onthaal van Peer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Bostrol Bobl heeft deze zomer ook een schat verstopt in ons toeristisch kantoor. Zet je speurneus op, maar spits vooral heel goed je oren, want je zal al je zintuigen nodig hebben om Bobl zijn schat te ontdekken. Wie durft de uitdaging aan?
Honger naar meer? Ook in de bibliotheek van Peer en in de Breugelhoeve valt er een schat te ontdekken. Wie de drie locaties in Peer een bezoekje brengt, heeft uiteraard een extraatje verdiend!
Spring gewoon even binnen, tijdens onze openingsuren, en een medewerker helpt je graag verder!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Toeristisch Onthaalcentrum Peer

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.