BOSLOOPCRITERIUM Buurtsportdiensten

100% CORONAPROOF

Omwille van het coronavirus wordt het bosloopcriterium dit jaar in een ander jasje gestoken. Deelnames zijn niet langer gebonden aan een vast startmoment op zondagvoormiddag, maar worden telkens gespreid over drie dagen, nl. vrijdag, zaterdag én zondag. Bij elke loop is er een parcours van +/- 3 km bewegwijzerd gedurende deze periode. Geniet dus onbeperkt en coronaproof van een ontspannend bosloopmoment met je gezin of bubbel!

WANNEER?

- 11-13 september: Finse Piste De Steenberg, Dalerweg, Kinrooi
- 25-27 september: Voetbalclub Racing Reppel, Zandstraat, Bocholt
- 2-4 oktober: Bivakplaats Kimpenhof, Laerstraat 3, Opglabbeek, Oudsbergen
- 23-25 oktober: Breugelhoeve, Oude Weyerstraat 1, Peer
- 6-8 november: Voetbalaccommodatie SSD Opoeteren, Dorperheideweg, Opoeteren
- 20-22 november: Voetbalaccommodatie K.O.F.C. Opitter, Opstraat, Bree-Opitter

STRAVA-SEGMENTEN

Van elke bosloop wordt er een Strava-segment van +/- 3 km aangemaakt. Een Strava-segment markeert een route, of delen ervan. Telkens als je een segment afmaakt, wordt je tijd opgenomen, zodat je deze kunt vergelijken met eerdere pogingen of die van vrienden en andere sporters. Je kan de Strava app gratis installeren op je smartphone.

WIN EEN WAARDEBON VAN 25 EURO

Loop je het parcours binnen de aangegeven periode en registreer je de activiteit op Strava? Dan maak je kans op een waardebon van 25 euro bij Decathlon. Na elke bosloop worden telkens twee bonnen verloot onder alle geregistreerde deelnemers. We verloten nog eens twee extra bonnen van 25 euro onder de deelnemers die 4 van de 6 boslopen registreerden op Strava.

Veel succes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.