Start to walk voor personen met overgewicht

Start to walk voor personen met overgewicht. Bewegen kan ook als je wat zwaarder bent. Wij helpen je op weg naar een fitter lichaam met een laagdrempelig wandelprogramma.

WAT?
Je wandelt 3x per week gedurende 3 maanden. We begeleiden je 2x per week, op maandag en woensdagavond van 20-21 uur.

WANNEER?
De activiteit start op maandag 14 september en eindigt op maandag 14 december 2020.

WAAR?
De activiteit gaat door op het binnenplein van de wielerpiste (naast skipiste) . Voorzie gemakkelijke wandelschoenen en aangepaste kledij.

PRIJS?
Vooraf inschrijven is verplicht en doe je online! Kostprijs is 70 euro. Personen met een Pieterpluspas krijgen een korting van 50%.
Online inschrijven kan vanaf half augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 70,00
Basistarief: 70,00 €; Pieterpluspas: 35,00 €

Waar

Sportcentrum de Deuster ( binnenplein wielerpiste)

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.