Geannuleerd - Badmintoncriterium 2020-2021 (buurtsportdiensten)

Omwille van Corona kan dit criterium niet plaats vinden.
Iedere maand kan je in een andere buurtsportdienst samen met leeftijdsgenoten (50+) meedoen aan een recreatieve badmintonontmoeting. Wie aan 4 van de 6 ontmoetingen deelneemt, ontvangt tijdens de laatste activiteit een tof aandenken.

Inschrijven doe je ter plaatse vanaf 13 uur, van 13.35 tot 16.30 uur speel je ieder half uur tegen andere tegenstander. Plezier beleven is je doel!

Voorzie zuivere sportschoenen, sportieve kledij en je racket.

De start is op vrijdag 2 oktober in Bocholt, dinsdag 3 november ben je welkom in Bree. Op vrijdag 11 december ben je welkom in sporthal De Deuster in Peer. Een uitgebreide folder kan je opvragen op de sportdienst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
Basistarief: 3,50 €

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.