GEANNULEERD - Initiatie JuJitsu / zelfverdediging in Peer (september maand van de sportclub) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Sportclub JuJitsu Ronin zet in september de deuren open. Wil je kennis maken met deze zelfverdedigingssport dan kom je op woensdagavond (18-19 uur) en zondagvoormiddag ( 10 - 11 uur) naar sporthal College. Deze maand zijn de initiaties gratis. Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Voorzie sportieve kledij en een flesje water. Gelieve wel vooraf in te schrijven bij de clubverantwoordelijke dennis@jjronin.be of bij de sportdienst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

sporthal College

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.