GEANNULEERD - Initiatie handbal (maand van de sportclub) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens de maand september zet handbalclub Arena zich in om jongens en meisjes tussen 6-12 jaar te laten kennis maken met handbal. Wil je graag deze initiatie volgen dan ben je welkom iedere donderdag in september van 17-18 uur in sporthal De Deuster. Voorzie sportieve kledij en zuivere sportschoenen.
De initiatie is gratis maar geef vooraf je naam door bij de sportdienst!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.