WORKSHOP LICHTMONSTERS (6-9 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze activiteit is waarschijnlijk geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen.
Gordijnen toe en lichten uit! Ontdek en creëer mee in het donker. Er ontpopt zich een nieuwe spannende wereld waarin kleine monsters tevoorschijn komen. We tekenen met licht en lichaam, creëeren vreemde nachtgeluiden en voorzien onze monsters van een vreemde stem. Er ontstaan ook wonderlijke schaduwen en kunstwerken die we tot leven brengen met een zaklamp.

Begeleiding: Artforum
Meenemen: vieruurtje

Tickets voor deze activiteit kun je kopen vanaf december 2020.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.