WORKSHOP MAAK JE EIGEN NOTITIEBOEKJE

Tijdens deze workshop maak je een notitieboekje vanaf nul. Met mooie oude papiertjes van Flow of boeken uit de kringwinkel, stukjes karton en stof ben je in staat om een boekje helemaal naar jouw zin te maken. Kies zelf de grootte, steek er papiertjes en foto's in waar je vrolijk van wordt, enveloppes om al die interessante visitekaartjes in te steken, maak een bladwijzer, …. Het samenstellen op zich is al een hele leuke opdracht. Een zelfgemaakt boekje is natuurlijk tof voor jezelf, maar kan ook dienen als een leuk gepersonaliseerd geschenkje.

30 euro
Inclusief materialen en drankje
Begeleiding: Zefiloe

Tickets voor deze activiteit kun je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.