(GEANNULEERD) WORKSHOP BASIS BURLESQUE CHOREOGRAFIE

Wil je je op en top vrouw voelen? Je zelfvertrouwen aanwakkeren? Een leuke, originele activiteit met vriendinnen? Dan is deze workshop een topidee! Naast enkele basismoves leer je een burlesque-choreografie dansen. Bij burlesquedansen draait het om vrouwelijkheid en sensualiteit. In tegenstelling tot wat er soms gedacht wordt, is burlesque niet het geven van een complete striptease. Mooie, sexy kleding, sfeer en sensueel bewegen is waar het om gaat bij deze vorm van dansen.

Inclusief glaasje cava

Begeleiding: Sinners Dolhouse Burlesque

Tickets voor deze activiteit kun je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.