(GEANNULEERD) LEESCLUB - Elegant als een egel - Muriel Barbery

Een goed boek laat je niet zomaar los. Heb je zin om je leeservaringen uit te wisselen met andere boekenliefhebbers? Ben je benieuwd wat andere mensen aantrekt (of net niet) in een boek? Dan is onze leesclub zeker iets voor jou. We bespreken het boek in een ongedwongen sfeer, waarbij je zelf kiest om actief deel te nemen of te genieten van de sfeer. Voor literaire veelvraten en occasionele lezers. Op dit moment ligt slechts een boek vast. De andere boeken worden in groep gekozen.

Volgende datum: donderdag 25 maart 2021

Tickets voor deze activiteit kun je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.