(GEANNULEERD) KLEINE VOORLEESHELDEN (3+) - Pesten is niet cool Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voorlezen heeft niets dan voordelen. Ook voor jonge kinderen! Het is een stimulans voor de taalontwikkeling en prikkelt de fantasie. Het zorgt voor een knus momentje samen en maakt gevoelens bespreekbaar.

Een keer per maand verzamelen onze kleine voorleeshelden in het BICC voor een magisch voorleesmoment door onze vrijwilligers. Gewapend met mooie prentenboeken en een kist vol knutselmateriaal zorgen ze voor een heerlijke zaterdagmorgen. Elke maand komt een ander thema aan bod.

Andere data:
• Zaterdag 13 maart 2021:
Feest (Burgemeester Steven
MatheÏ leest voor in het kader
van de Jeugdboekenmaand)
• Zaterdag 10 april 2021:
Lekker gezond

Tip! Wist je dat je iedere zaterdag om
10.30 uur in het BICC kan genieten
van een voorleeskwartiertje? Hier kan
je zonder inschrijving gratis bij aansluiten.

Tickets voor deze activiteit kun je kopen vanaf december 2020.
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.