(GEANNULEERD) KAROLA'S KITCHEN - Gewoon gezond, eet volgens je buikgevoel

Karolien Olaerts is voedingswetenschapper, heeft een uit de hand gelopen passie voor gezond en lekker eten en houdt van schrijven. Via Karola's Kitchen deelt ze lekkere recepten,op basis van groenten en fruit en haalbare trucs die voor haar de sleutel vormen voor een gezonde levensstijl.

Tijdens haar lezing geeft ze een enthousiaste en wetenschappelijk onderbouwde kijk op gezonde voeding en helpt ze ons op weg naar een energiek, fit en blij lichaam. Ze vertelt ook over haar eerste boek 'Gewoon gezond'. Karola's Kitchen kan je volgen op Facebook en Instagram.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.