VZW-WETGEVING

In Peer werd in 2020 het Vrijetijdsloket opgericht, een dienst die zich richt op het informeren van verenigingen. Tijdens deze infosessie gaan we dieper in op de VZW-wetgeving. Je krijgt meer info over de verschillen tussen een feitelijke vereniging en een vzw., hoe je je statuten aanpast aan de huidige wetgeving en wat je jaarlijkse verplichtingen zijn als vzw. Na deze infosessie kan je aan de slag met concrete tips voor jouw vereniging.

5 euro - gratis voor verenigingen aangesloten bij het Vrijetijdsloket

Begeleiding: Steven Matheï

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Verenigingen aangesloten bij het Vrijetijdsloket Peer: 0,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.