WORKSHOP BLAUWDRUKKEN

Ontdek het oudste en blauwste fotografische drukproces! Tijdens dit proces van de blauwdruk of cyanotype gebruik je twee chemicaliën. Als je deze twee stoffen mengt en blootstelt aan uv-licht, veranderen ze in Pruisisch blauw. Met verschillende materialen zoals bladeren en bloemen maak je composities op een lichtgevoelig gemaakte ondergrond. Die belicht je met uv-licht. Je gaat naar huis met een aantal mooie afdrukken op papier. Voor deze workshop is geen voorkennis nodig.

30 euro
Inclusief materialen en drankje

Begeleiding: fONZZ

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.