(VOLZET) WORKSHOP PICASSO MASKERS (6-9 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Pablo Picasso is een van de beroemdste kunstenaars aller tijden. Hij was een kunstschilder, beeldhouwer en keramist. Hij schilderde in verschillende stijlen, maar is vooral bekend door zijn kubistisch werk. Tijdens deze workshop leren de kinderen over Picasso en het kubisme. We gaan experimenteren met zijn kubistische techniek en knutselen samen een knotsgek Picassomasker met karton, verf en krijt. Er zijn twee gouden regels: Alles is scheef en niks is recht. Laat jouw fantasie de vrije loop.

Begeleiding: Kwast en Magie
Meenemen: vieruurtje

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.