(VERSCHOVEN NAAR 21-22) THE JAZZOLINE ORCHESTRA - A Licence To Kill

Deze activiteit is waarschijnlijk geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen.
Bond, James Bond. In alle 007-films zitten Aston Martins, Vodka Martini en Bondgirls, maar even legendarisch als de films zijn de Bond soundtracks. Van Tina Turner, Paul Mc-Cartney, Adele, Shirley Bassey, Jack White tot Billie Eilish. Het leveren van een bondsong is enkel voor de allergrootsten weggelegd.

De 18-koppige bigband The Jazzoline Orchestra neemt je mee naar de wereld van 's werelds bekendste geheim agent. Onder leiding van bandleider Alex Steurs putten ze uit een schatkist van 25 soundtracks, stuk voor stuk pareltjes die gegrift staan in het collectieve filmgeheugen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt Jazzoline's leading lady Jolien Thijs bijgestaan door gastzanger Jan Bas, for your eyes (and ears) only! Shaken, not stirred!

Met afterparty

Een organisatie van Jazzoline i.s.m. BICC

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Pieterpas - 13,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.