SHAUN HET SCHAAP: HET RUIMTESCHAAP (4+) - Een film van Will Becher (VS, 2019, 86 min.) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Shaun is een intelligent schaap dat avonturen beleeft op de boerderij waar hij woont. Shaun is geen kuddedier, zoals de andere schapen. Hierdoor komt hij regelmatig in bijzondere situaties terecht, samen met de boerderijhond Bitzer, de drie ondeugende biggen of de kudde.

In deze nieuwe film beleeft Shaun een spectaculair avontuur met een buitenaards wezen dat in de buurt van de boerderij is neergestort.

Locatie: De Clinde-r, Lindedorp 37, Linde-Peer

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €; Pieterpas: 2,00 €

Waar

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.