(VERSCHOVEN NAAR 21-22) SLOPER - After party door Sanseveria Soundsystem

Nonsense slaat weer toe. SLOPER, de nieuwe All Star band van Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk en Triggerfinger-drummer Mario Goossens. Samen met gitarist Fabio Canini en de Britse zanger Peter Shoulder (Winterville) trekken ze resoluut de kaart van de classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder opvalt en met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt.

Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er komend jaar flink tegenaan te klappen. Verwacht stevige riffs, vette drums (duh) en misschien wel het belangrijkste: decibels.

Een organisatie van vzw Nonsense i.s.m. BICC

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; Pieterpas: 14,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.