NIC BALTHAZAR - Klimaatbetoog Live

De klimaatcrisis is zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch leek de wereld er niet van wakker te liggen. Tot een aantal jongeren eindelijk de wekker lieten afgaan.

In deze interactieve lezing legt film- en televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit waarom hij zich al zoveel jaren zorgen maakt, wat het ware gevaar is van de klimaatverandering en waarom de oplossingen veel hoopvoller, aangenamer en haalbaarder zijn dan het vaak wordt voorgesteld. De lezing is de interactieve versie van het Canvas-programma 'Klimaatbetoog', met filmpjes en beeldmateriaal, en een aantal gezaghebbende stemmen. Op het eind wordt er op aanvraag gezongen voor het klimaat! Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, ondernemen, werken en leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen.

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.