(GEANNULEERD) BEN SEGERS, INI MASSEZ EN DOMINIQUE MONDELAERS - Fetskeu

Fetskeu (ook wel fausse keu genoemd): een misstoot die een kets veroorzaakt bij het biljarten. Ook wel: een verkeerde handeling, een miskleun, een misser ....
De broers Ronny en Franky Verbinst gaan wekelijks bowlen in Eurocity 2000. De geur van een portie warm gemengd, verschaald bier in halveliterglazen en namaakkaarslichtjes op de tafel. Kortom, de sfeer van een plek waar het om commerciële redenen gezellig moet zijn. Franky wil de vaste bowlingavonden nieuw leven inblazen en heeft hen ingeschreven voor een tornooi voor gemengde ploegen. Niet evident voor twee single mannen. maar dat is buiten Franky zijn tinderdata Katja gerekend. Dit lijkt verdacht veel op het startpunt van groteske billenkletserij, maar net als een bowlingbal kan het plots allemaal een onverwachte richting uitgaan.

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; Pieterpas: 16,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.