(VERSCHOVEN NAAR 21-22) NICHOLAS - Decipiatur

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling 'Echt', komt Nicholas Arnst (bekend van Belgium's Got Talent) met een volledig nieuwe voorstelling. In 'Decipiatur' licht hij af en toe een tip van de sluier. Hij legt soms uit hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan.

Verbazingwekkende acts waarvoor je niet alleen geen verklaring hebt, maar waar je rotsvast van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; Pieterpas: 16,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.