(VERSCHOVEN NAAR 21-22) ROZA PARKS - JOOLS +support C.E.L.L.A.R.

Roza Parks komt in 2021 met een nieuwe plaat onder de arm. Zoals vanouds met Mario Goossens in de productiezetel leveren ze een sound af met een antraciet-zwarte ondertoon: laverend tussen post-punk en new-wave sijpelen nu ook meer en meer elektronische klanken de nummers binnen. Verwacht je aan een donker feestje.

In het rijtje van beestig energieke post-punkbands maakt JOOLS momenteel het mooie weer. Binnen enkele jaren kan jij misschien zeggen dat jij bij hun eerste en zeker niet laatste doortocht door Europe was.

C.E.L.L.A.R., een beloftevolle band uit Peer en omstreken, trapt de avond in gang met hun welgemeende straight in your face alternatieve rockmuziek.

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.