(GEANNULEERD) OXALYS MET KAREL SCHOOFS

Sinds de oprichting in 1993 is Oxalys uitgegroeid tot een van Europa's leidende kamerensembles. Het repertoire strekt zich uit van de Belle Epoque tot de hedendaagse muziek. Voor dit concert zetten ze Schubert, Mozart, Parry en Bliss centraal.

Naast vier vaste musici van het ensemble, werd niemand minder dan Perenaar Karel Schoofs ook uitgenodigd om de hobo voor zijn rekening te nemen. Karel Schoofs was als twintiger 2de solist hobo-Engelse hoorn bij deFilharmonie. Sinds 2008 is hij solohoboist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast vormt hij een muzikaal duo met Anneleen Lenaerts.

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; Pieterpas: 12,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.