TOAST LITERAIR MET PIET DE PESSEMIER - Neil Young, gitarist, songwriter en uitvinder

Neil Young is een zelfzekere, koppige muzikant die als de muze roept, alles achterlaat en verder gaat. Niet meer achterom kijkend. Neil Young is ook een twijfelaar. Iemand die steeds op zoek is naar zichzelf. Iemand die zijn grenzen wil verleggen en in werelden stapt waar hij geen benul van heeft, steeds op zoek naar perfectie.

Piet De Pessemier, Neil Young-liefhebber in hart en nieren, zanger en gitarist bij Mad About Mountains en LeNoise (zijn eigen Neil Young tributeband) maakt een reis doorheen het leven van de artiest. Verschillende punten uit zijn leven worden uitgelicht en aangevuld met live muziek en luisterfragmenten

9.30 uur: ontbijt
10.30 uur: lezing
Het ontbijt wordt aangeboden door Voedselteams Peer

Tickets voor deze voorstelling kan je kopen vanaf december 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; Pieterpas: 14,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.