(UITVERKOCHT) O'JAY & THE SOUTHERN COMPANY

Nonsense neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren '60 en '70, de hoogdagen van het gouden soul- en swingtijdperk. In een sfeervol decor geven we het officiële startschot van de eindejaarsfeesten! Denk aan feestelijk gedekte ronde tafels, kandelaars en een aangepast natje en droogje met tafelbediening.

Op het podium staat O'Jay & The Southern Company, een band met een voorliefde voor vintage R&B, groovy soul en beklijvende crooners. De frontman van dienst is Jan Bas, zonder twijfel de 'Swingin' soulman' van de lage landen. Naast hun gebruikelijke repertoire van o.a. Ray Charles, Elvis en Frank Sinatra, laten ze zich voor deze speciale gelegenheid inspireren door the most wonderful time of the year. Zo staan er eveneens enkele kerst-evergreens op het menu. Nummers die, als de kerstboom weer met kluit en alles in de aarde staat, nog overeind staan.

Tickets:
Basistarief: tafel voor twee personen.
Kom je alleen, dan koop je een tafel voor twee personen en betaal je 50 euro.
Kom je met drie personen, dan koop je een tafel voor vier personen en betaal je 100 euro.

Een organisatie van vzw Nonsense i.s.m. BICC

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Basistarief: 50,00 €; Tafel voor vier: 100,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.