EVEREST, DE JONGE YETI (5+) - Een film van Jill Culton (VS, 2019, 97 min) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Sinds het overlijden van haar papa ligt Yi in de knoop met zichzelf. Ze is nooit meer thuis, verwaarloost haar vrienden, en doet overal klusjes om te sparen voor de reis die ze met haar vader zou maken. Dat tot grote ergernis van oma Nai Nai, die ook in hetzelfde piepkleine appartement in Shanghai woont.

Maar dan ontdekt Yi een jonge yeti op het dak van haar flatgebouw. En al snel wordt duidelijk dat er grote belangen gemoeid zijn met het terugvinden van dit magische beest. Yi besluit zich te ontfermen over 'Everest', en ontsnapt met hem naar waar hij thuis hoort: de Himalaya.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €; Pieterpas: 2,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.