REVEIL MET BACKYARD GIANTS

Meer en meer mensen hebben er op 1 november behoefte aan om meer te doen dan een bloem neer te leggen. Tijdens Reveil brengen we mensen dichter bij elkaar met muziek.

Backyard Giants, een Belgisch trio met Peerse roots, speelt tijdens dit intiem moment op de begraafplaats in Peer-centrum. Verwacht je aan een akoestisch optreden met gruizige indie-folk nummers. Met hun gitaar, bas, mandoline, cajon en stompbox stonden ze al in het voorprogramma van Yevgueni en nu spelen ze voor jou in Peer.

Locatie: Begraafplaats Peer-centrum (Bomerstraat)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.