(GEANNULEERD) KONINKLIJKE HARMONIE PEER - Bubbel mee met KHP

Er mag terug muziek klinken in Peer! Op zondag 25 oktober 2020 laat de Koninklijke Harmonie van Peer opnieuw van zich horen in het BICC met twee Bubbelconcerten.

We bubbelen in alle betekenissen van het woord. Voor de gelegenheid splitst het orkest zich op in twee bubbels en brengen zij een bruisend programma.
Leun achterover in je eigen bubbel en geniet daarbij (optioneel) van een glaasje bubbels en wat lekkers van Gudrun en Ingrid van Sestra.

- Bubbelplank hartig is plankje met lekkere finger foods en een glaasje cava met of zonder alcohol.
- Bubbelplank zoet is mini sweettable en een glaasje cava, met of zonder alcohol.

Een organisatie van Koninklijke Harmonie Peer i.s.m. BICC

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.