Jongeren in rouw ondersteunen

In deze workshop kom je alles te weten wat rouw is, hoe jongeren rouwen en hoe je concreet jongeren in rouw kan ondersteunen.
Je krijgt de laatste nieuwe inzichten mee.

Gesterkt met deze theoretische kennis doorlopen we het rouwproces. We staan dus stil bij de beleving van rouw bij jongeren en hun ontwikkelingsniveau:
- van 12 tot en met 14 jaar;
- van 14/15 jaar tot 18+ jaar.


Na het volgen van deze workshop zal je niet alleen de leerling in rouw kunnen ondersteunen, maar ook de hele klas/groep!
Tijdens de workshop krijg je een theoretische houvast en werkvormen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, ook preventief. Doorheen de dag volgen trainingen om de opgedane kennis telkens te implementeren.

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je dan in door een bericht te sturen naar info@rouwenverliesVlaanderen.com
De deelname bedraagt 135 euro.

(de plaatsen zijn beperkt)

De workshop kost 135 euro, daarin zit: de syllabus, werkvormen, koffie, een goede dosis zelfvertrouwen en een goed gevulde rugzak met kennis waarmee je direct aan de slag kan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 135,00
Basistarief: 135,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

rouw en verlies Vlaanderen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.