MUILPEER Clubconcert - Mad About Mountains en Meskerem Mees

Timing:
20 uur: Deuren open
20.30 – 21.15 uur: Mad about Mountains (duo)
21.45 – 22.45 uur: Meskerem Mees
23 uur: Einde

MAD ABOUT MOUNTAINS
Mad about Mountains omschrijft zichzelf als soft Americana, alt. country band, opgericht door singer-songwriter Piet de Pessemier.

In 2012 zag hun eerste album met de gelijknamige titel 'Mad About Mountains' het levenslicht, waarna 'Harlaz' (2014) en 'Radio Harlaz' (2016) volgden.

Oorspronkelijk ontstond Mad About Mountains als solo-project van De Pessemier, maar hij liet zich met plezier omringen door bevriende muzikanten zoals Myrthe Luyten (Astronaute), Floris Gevers en Isabelle Pavone.

Tijdens dit intiem clubconcert ontvangen we Mad About Mountains in duoformatie, waarbij Piet vergezeld wordt door gitarist Davy Jansen.

MESKEREM MEES
De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees, een grande dame van twintig met Ethiopische roots, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los.

Haar debuutsingle 'Joe' werd in mei als Catch of the Day in high rotation opgepikt door Studio Brussel, waarna ze 3 weken op #1 stond in De Afrekening.

De voorbije maanden maakte ze in opdracht van Studio Brussel bijzondere covers van bekende hits als 'Baby' van Justin Bieber en 'Mia' van Gorki.

Laat je verleiden door haar intrigerende stem en akoestische gitaar waarmee ze gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs omtovert tot zoete earcandy.

PRAKTISCH
- Reserveer tickets samen met je bubbel tot maximum 4 personen om aan één tafel te kunnen zitten.
- Er geldt een mondmaskerplicht in het hele Poorthuis, je mag je mondmasker enkel afzetten als je iets drinkt.
- Er zal tafelbediening zijn tijdens de optredens.
- Lees alle veiligheidsvoorschriften over een bezoek aan het BICC na op www.peer.be/coronarichtlijnen-bicc.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Tafel van vier: 20,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.