Initiatie Nordic Walking in Peer

Nordic walking is een ideale fitnessactiviteit voor iedereen die in de buitenlucht aan de conditie wil werken. De basistechniek van deze intensieve vorm van wandelen met poles leer je aan in 5 opeenvolgende lessen. Van maandag 19 april tot en met 17 mei telkens van 19-20 uur kan je deze initiatie volgen.

Vooraf inschrijven en betalen doe je online en kan vanaf half januari. Voorzie wandelschoenen en sportieve kledij. Wij zorgen voor de wandelpoles (stokken.) 1ste les samenkomst aan schuilhuisje van de Finse Piste.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Sportcentrum de Deuster ( binnenplein wielerpiste)

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.