Sportkamp krokusvakantie in Peer van 15-18 februari 2021 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens de krokusvakantie, van 15 tot en met 18 februari, organiseren we een sportkamp voor jongens en meisjes van 4 tot12 jaar.
Professionele lesgevers bieden een mix van sport- en beweegactiviteiten aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.
- Kleuters (4 jaar geworden zijn) krijgen kleuterturnen en kleuterspelen
- Kinderen van 1ste en 2de leerjaar krijgen turn -en basisvaardigheden.
- Kinderen van 3de tot 6de leerjaar krijgen basis omnisporten.
Tijdstip: 9.30-12 uur (opvang mogelijk vanaf 8.30 uur - melden bij online inschrijving)
Opvang nodig bij Plons voor of na sportkamp is mogelijk en melden ook bij inschrijving!

PRIJS: 16 euro voor de 4 halve dagen. Inschrijven en betalen doe je online en kan vanaf 4 januari. Voorzie sportieve kledij en zuivere sportschoenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

sporthal College

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.