De (b)roze wolk

Een baby krijgen is een grote gebeurtenis waar met het hele gezin naar uit wordt gekeken. Iedereen verwacht blijdschap, vrolijkheid en de roze wolk. Toch blijkt er meer bij te komen kijken. Een zwangerschap en een kind krijgen doet emotioneel wel wat met een mens.

Wil jij samen met je partner meer te weten komen over de (normale) emotionele veranderingen die jullie te wachten staan? Wil je graag geïnformeerd worden en je voorbereiden op de risicofactoren die deze wolk grijs zouden kunnen kleuren? Wil je graag andere (aanstaande) ouders ontmoeten en hierover brainstormen?

Kom dan op zaterdag 23 oktober naar de lezing 'De (b)roze wolk', waarbij klinisch psychologe Lien Sevens je inzicht geeft in de emotionele veranderingen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. We beloven een voormiddag vol eerlijkheid, realistische verhalen, tips en handvaten.

De lezing is gratis, maar op voorhand een ticket reserveren is verplicht.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Huis van het Kind Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.