Meer natuur in je tuin ( 4 dinsdagavonden online cursus plus 1 tuinbezoek in Peer)

Spelen, genieten, ontspannen, groenten kweken, huisdieren houden, uithangbord,… Een tuin kan zoveel verwachtingen inlossen. En met een doordachte visie en beheer vaart ook de natuur er wel bij.
Nectarplanten voor vlinders, bessen voor vogels, een bijenhotel, vleermuisnestkast of egelschuilplaats kan je zo integreren zonder de andere functies in gevaar te brengen. Maar we gaan verder, met creatieve en inspirerende ideeën voor een tuin vol leven.

Les 1: Inleiding: de levende tuin
Les 2: Vogels in de tuin
Les 3: Insecten in de tuin
Les 4: Zoogdieren en amfibieën in de tuin
Les 5: Tuinbezoek in het centrum van Peer.

Dit is een basiscursus. In een basiscursus maak je op een laagdrempelige en prikkelende manier kennis met natuur en milieu. Voorkennis is niet vereist.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 30€ voor leden van Natuurpunt of Werkgroep Isis vzw en 40€ voor niet-leden.
Leden van Werkgroep Isis klikken eerst op "Inschrijven", kiezen dan voor "geen lid?" en kunnen pas op de volgende pagina aanklikken dat ze lid zijn van Werkgroep Isis. Zo ontvangen ze ook de korting.

Als je een avond mist, Joeri voorziet een opname per avond, dus je kunt de link aanvragen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €; leden van Werkgroep Isis vzw: 30,00 €; leden van Natuurpunt: 30,00 €

Waar

Werkgroep Isis

Organisatie

Werkgroep Isis vzw
  • meer natuur in je tuin (Natuurpunt) ©Natuurpunt

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.