Vlaanderen wandelt lokaal in PEER

Door corona is iedereen aan het wandelen gegaan. Om jullie kennis te laten kennis met de wandelclub en zo te blijven wandelen - wat ook nog eens goed is voor je gezondheid - nodigen wij je uit voor onze wandelingen. We hebben afstanden van 3, 4, 7 en 10 km.

De wandeling van 3 km is bestemd voor mindermobiele personen. Wij volgens steeds de huidige coronaveiligheidsmaatregelen. De wandelingen vind je ook op de website www.wandelmeebrueghel.be. Niet leden kunnen zich altijd inschrijven, de nodige formulieren zijn beschikbaar.

Wat als we geen wandelingen mogen organiseren door de coronamaatregelen die op dat moment gelden? Dan hangen wij de pijlen van het parcours 14 dagen lang uit. De wandelingen gaan door natuurgebied de Dommel.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,50
niet leden - 2,00 euro

Waar

Contact

Organisatie

wandelclub wandel mee Brueghel vzw
  • De groepwandelaar. (geen) ©geen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.