ZOEK DE SCHAT IN DE BIB VAN PEER Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze zomer hou je best je ogen goed open! Want die heb je nodig om de schat van Vlieg te zoeken. Speur in de bib naar de gekleurde vliegjes, los de vragen op en ontdek zo het puzzelwoord. Heb je het woord gevonden? Ga dan langs de balie om de kist te openen en krijg een geschenkje mee naar huis.

Ben je nog niet uitgekeken? Zoek dan ook de schat bij Toerisme Peer en Breugelhoeve.

Praktische info

Wanneer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.