Feestelijke tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs voor kinderartikelen.

Tweedehandsbeurs. Heb jij nog veel goede maar niet meer gebruikte kinderspullen in huis? Kom ze verkopen op onze tweedehandsbeurs en verdien een beetje terug van wat je geinvesteerd hebt in de kids. Je helpt anderen en je helpt het milieu. Veel spullen worden immers maar kort gebruikt en zijn nog heel waardevol voor anderen die ze kunnen gebruiken. Je betaalt een kleine bijdrage als standgeld. Er is voldoende parking. Je moet niet ver sleuren met je spullen. Inschrijven liefst voor 2 oktober 2021. Ben jij op zoek naar goedkope kinderspullen, die in prima staat zijn, bezoek dan onze tweedehandsbeurs voor kinderspullen zoals meubeltjes, speelgoed, kinderkleding, ... Inkom is gratis. Het wordt een feestelijke editie want de gezinsbond bestaat 100 jaar. Verrassing voor iedere bezoeker. Vooraf aanmelden met aantal rekjes, tafeltjes...Opbouwen vanaf 12u.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00

Waar

Ontmoetingscentrum Brueghelheem

Organisatie

Gezinsbond Grote-Brogel

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.