DE GEEST - Verwante geesten

De Geest passeerde vorig jaar op 'Reveil 2019' in Kleine-Brogel. Toen werd al duidelijk dat zanger/gitarist Geert Vanloffelt zich het meest in zijn sas voelt in een intieme setting, voor een luisterend publiek.

De Limburgse band, die zich in 2015 onsterfelijk maakte in Limburg met de nummer een-hit Maan, besliste om de festivalpodia te mijden en zich toe te leggen op een nieuwe theatershow. 'Verwante Geesten' blikt niet alleen terug op de recente geschiedenis van de band. In de show gaat dit zestal ook op zoek naar muzikale geestverwanten uit binnen- en buitenland. Het resultaat is even verrassend als uniek!

Start ticketverkoop: 7 juni om 9 uur

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Pieterpas - 13,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.