Power Yoga

Op woensdag 8 september start een cursus Power Yoga. Iedere woensdag van 21-22 uur kan je hiervoor terecht in sporthal College.
Power Yoga richt zich vooral op het combineren van oefeningen die je spieren optimaal willen prikkelen. Iedere les biedt variaties met aandacht voor spierintensiteit, lichaamsstabiliteit, lenigheid met als resultaat fittere, sterkere en lenigere spieren!
NODIG: Zorg voor gemakkelijke, sportieve kledij, een handdoek of matje en een flesje water.
Inschrijven: Je schrijft in voor een gans jaar en je betaalt 138 euro voor de lessen van 8 september 2021 tot 29 juni 2022 ( 37 weken). Er is geen les in de schoolvakanties. Inschrijven en betalen doe je online en kan vanaf maandag 2 augustus. Voor meer info kan je terecht op de Sportdienst.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 138,00

Waar

sporthal College

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.