BIG BAND FEST - Let the good times roll

First Edition - Powered by The Jazzoline Orchestra

Dompel je onder in de sfeer van een donkere Jazz-club in New Orleans, aan de toog met een lekker biertje of wijntje, genietend van kwalitatieve live muziek.
Maar liefst 5 Big Bands zullen aantreden om het beste van zichzelf te geven, met een diversiteit aan muziekstijlen. Blues, Jazz, Swing, Rock-'n Roll, Funk, Big Band Standards en hedendaagse arrangementen zullen elkaar in hoog tempo afwisselen, van traditioneel tot vernieuwend. Beeld je in: zwoele, virtuoze en scheurende solo's op saxofoon, trompet & trombone, ondersteund door een strak combo die uiteraard ook wel eens durven 'los gaan'. Instrumentaal zal afgewisseld worden met vocale intermezzo's waarvan je spontaan de rillingen over je hele lijf krijgt. Dit alles in de ware Big Band stijl! 'Put On Your Dancing Shoes!' Dance floor available!

Deuren open om 13.30 uur
* 14.00-14.50 uur: Tasty Town Big Band
* 14.50-15.40 uur: The Jazzoline Orchestra
* 15.40-16.30 uur: 2440 Big Band Geel
* 16.30-17.20 uur: New Sound Big Band
* 17.20-18.10 uur: The MOBb
Einde: 18.30 uur

Een organisatie van The Jazzoline Orchestra i.s.m. BICC

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
-26 jaar - 2,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.