KAREN KELCHTERMANS - Vanuit mijn vrouwelijkheid de wereld in

Veel mensen steken veel tijd in het voldoen aan het “maatschappelijke plaatje”. Ze werken hard om alle ballen – job, huishouden, relatie – in de lucht te houden. Ze kampen met zuurstofnood en hebben nauwelijks tijd voor zichzelf en hun relaties. Corona was op dat vlak een geschenk uit de hemel (voor velen) om even op de pauzeknop te duwen. Een aantal welvaartsverschijnselen, die voor Corona al zichtbaar waren, zoals burn-out, verharding, moeilijke relaties, … zijn een indicatie dat onze samenleving uit balans is. We zijn iets verloren, maar wat? Stel je eens voor...
Dat je erachter komt dat veel behoeften en verwachtingen die je tijd en energie kosten, niet van jou komen? Dat je ze cadeau kreeg van vorige generaties of de tijdsgeest die jou mee vormde? Dat je beseft dat je je daarvan kan losmaken en dichter kan komen bij jezelf en wat jij écht nodig hebt?
Wat een bevrijding zou dat zijn?!

Deze lezing is een gids naar de verloren kennis van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, als hulpbron voor meer balans. Karen vertelt over haar boek, graaft dieper in die mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten en illustreert wat er gebeurt als deze doorslaan. Met een aantal praktische tools leidt ze je naar meer interne balans en rust.

Een organisatie van Markant i.s.m. BICC

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Pieterpas - 5,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.