TOON VAN GEYSEGHEM - Altsaxofoon

Dat de saxofoon een geliefd en bekend instrument is, is geen verrassing. Het instrument leent zich uitstekend voor allerlei genres, zoals klassieke muziek, jazz, funk en vele anderen. Ondanks de relatief korte geschiedenis van de saxofoon, die pas in de jaren '40 van de negentiende eeuw door de Belg Adolphe Sax is uitgevonden, is het klassieke repertoire voor de sax breed en veelzijdig. Tijdens dit bijzondere concert neemt Toon Van Geyseghem je mee op ontdekkingstocht doorheen de mogelijkheden en klankkleuren van de saxofoon.

Inclusief drankje

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, - 26 jaar - 5,00 euro

Waar

Sint- Trudokerk

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.