SARAH VAN GYSEGEM - Met je puber praten over relaties en seks. Een verhaal met een digitaal kantje.

Met je pubers over seks praten: niet simpel. Moeders en vaders willen eigenlijk niet weten dat hun kinderen het doen, en vice versa. En wat moet je hen nog vertellen? Ze vinden toch alles online?

Via hun smartphone hebben pubers de wereld in hun achterzak. Tieners gaan online op zoek naar weetjes en standjes, naar liefde en liefjes. Het is aan jou als ouder om hen te begeleiden in die digitale jungle. Doet de gedachte aan gĂȘnante gesprekken het schaamrood naar je wangen stijgen? Ben je bang om je bloot te geven en is sexting ver van je bed?

Sarah Van Gysegem, zelf mama van drie, onder wie twee volbloedtieners maakte van de puberteit haar specialiteit. In 2016 verscheen haar boek 'Typisch tieners', boordevol praktische tips om het hoofd koel te houden tijdens de woelige puberjaren van je kroost. Tijdens deze lezing zet Sarah je met concrete voorbeelden en praktische tips een heel eind op weg en maakt ze korte metten met taboes. Zo kun je met een gerust hart je tieners hun weg laten zoeken op het pad van liefde en seks.

Een organisatie van Huis van het Kind en Gezinsbond i.s.m BICC

Gratis, inschrijven verplicht

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.