KONINKLIJKE HARMONIE PEER - De gelaarsde kat (4+)

Koninklijke Harmonie van Peer en Sofie Van Moll

Al ooit eens een orkest in het echt gezien? Maak dan kennis met de Koninklijke Harmonie van Peer en verteller Sofie Van Moll! Zij nemen je mee op een muzikaal avontuur. Eerst trekken we naar het land van de Gelaarsde Kat en de arme molenaarszoon. Die Gelaarsde Kat is niet zomaar een kat. Als hij kleren en laarzen krijgt, belooft hij de molenaarszoon alles wat die zich maar kan wensen. Wat zou de Gelaarsde Kat van plan zijn? Kan hij zijn belofte waarmaken? Maak je klaar voor een muzikaal verhaal met misschien wel een verrassend staartje… Daarna gaan we naar Band Land om kennis te maken met de verschillende muziekinstrumenten uit het orkest.?

Een organisatie van de Koninklijke Harmonie Peer i.s.m. BICC Peer

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Pieterpas - 6,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.