VEERLE GISTELINCK - Vioolpartita

Veerle Gistelinck, violiste uit Hechtel-Eksel, laat je meedansen en wegdromen op de mooie kleuren en klanken van haar prachtige viool. Veerle heeft als viooldocente reeds heel wat ervaring op zak en is sinds enkele jaren verbonden aan de Kunstacademie Noord-Limburg. Daarnaast is ze vast lid van het pianokwartet 'Stringendo Ensemble' waarvan ook echtgenoot en pianist Erik Fuchs deel uit maakt en waarmee ze voornamelijk kamermuziek brengt.

Veerle brengt voor jou Partita nr. 2 in D minor voor viool solo, BWV 1004 van J.S. Bach, gevolgd door enkele vrolijke en luchtige Capriccio's van diverse componisten.

Inclusief drankje

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, -26 jaar - 5,00 euro

Waar

Sint- Trudokerk

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.