SPROOKJES ENZO - Passa il Tempo (4+)

Diep in het bos ligt een magische plek, een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. En in dat licht en vuur de momenten die het leven vormgeven.

Diep in het bos drie deuren: achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt de vele verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefde en passie, oud worden, doodgaan en weer opnieuw geboren worden. Poppen, wielen, tafels, zandlopers, bedden, ramen, vleugels, waaiers, trappen,…: het vuur tekent ze voor jou in het donker.

Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd.

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.

Spel: Alberto Fontanella, Annemie Pierlé, Daniele Contino, Dot Van Vlierberghe, Marco Migliavacca, Theia Cuppens & Pietro Chiarenza
Concept: Marcello & Pietro Chiarenza
Regie & scenografie: Pietro Chiarenza
Muziek: Michele Moi
Grafisch ontwerp & kostuums: Margot De Group

In samenwerking met Theater op de Markt – Dommelhof, De Warande

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, - 26 jaar - 5,00 euro

Waar

Armand Preud'hommeplein

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.