KAROLA'S KITCHEN - Gewoon gezond - eet volgens je buikgevoel

Door de overvloed aan informatie rond gezond eten is het tegenwoordig moeilijk om de zin van de onzin en hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Karolien Olaerts geeft met veel enthousiasme en de nodige wetenschappelijke onderbouwing een klare kijk op wat gezonde voeding nu precies is.

Zelf gelooft ze er steevast in dat de combinatie van feitelijke wetenschap, gezond verstand en een set aan praktische, haalbare trucs samen dé sleutel vormen naar een evenwichtig eetpatroon en een gezonde levensstijl. En bijgevolg naar een meer energiek en blij lichaam.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Pieterpas - 5,00 euro, -26 jaar - 3,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.