Fotozoektocht: Escape into Nature in Reppel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Escape into Nature in Reppel. Geniet met je bubbel van deze toffe fotozoektocht.

Een prachtig natuurspel met plezante opdrachtjes voor jong en (bijna)oud. Deze avontuurlijke tocht van 5 km duurt ca. 2,5 uur à 3 uur. Misschien een lekkere picknick meenemen?

Het parcours is niet geschikt voor kinderwagens.

GRATIS voor leden van Werkgroep Isis!

Haal je Escape-mapje op in Bocholt bij Wonderland Koffie & Thee Café of koffiebar De Mok of in de bib, of in Peer bij Standaard boekhandel.

WORD lid en doe ook gratis mee!
Op het mapje staat een QR-code om supermakkelijk je lidgeld over te maken.
Of stort je lidgeld op BE40 4542 0739 5163 met de mededeling 'natuurpunt' én je mailadres.

  • Individueel lidmaatschap 5 euro
  • Gezinslidmaatschap 7 euro

Leden doen verder gratis mee aan alle gezinsactiviteiten in 2021.
Check de kalender op www.werkgroepisis.be of op facebook werkgroepisis.

Praktische info

Wanneer

Waar

Werkgroep ISIS

Organisatie

Werkgroep Isis vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.